Alla inlägg den 7 september 2013

Av Helena hallin - 7 september 2013 17:22

En mysig fika på stan med en kompis... shit va hon är grym... hon hade med sig sina tvillingpojkar som är 1 år o 4 månader. Vilken jävla split-vision och simultanförmåga hon har :D det var både underhållande och faschinerande att se hur hon klarade det.

Men med småbarn, sommarsäsong och allt vad det innebär, så är det inte så ofta vi hinner ses. Kan med lite skamset erkänna att det faktiskt var första gången jag träffade dom små pojkarna...  

Dock så har jag träffat henne ett flertal gånger, utan barnen... ;)

När vi väl får till en fika/vinkväll/bio eller vad det blir så har vi väldigt trevligt! Att det ska vara så svårt att få tummen ur...

Ehh... nu var det ju en bekännelse jag skulle göra, angående denna fika... blev lite munbajs på vägen...

Men... jag åt faktiskt en tobleronekaka på cafét... inte hela, men nästan. Och inte var det några problem heller, tyvärr ;) inte egentligen för att jag var sötsugen...men för att det inte fanns så mycket annat att välja på. Annars skulle det vara en smörgås, men det går ju inte. Så då fick det bli en liten kaka :) ja ja... även solen har sina fläckar... väl???


Har idag försökt att organisera upp mitt liv i kalender... hade tänkt att bara använda kalendern i mobilen, men det är svårt att få en överblick när man vill lägga in föreläsningar, tentor, inlämningsdagar, studiedagar, jobbtider, träningstider och det som händer i vardagen. Blir det fler poster på en dag, måste man klicka på posten för att se vilka tider som är inlagda.

Så det blev helt enkelt en "old school"-kalender :)

Men nu är det så mycket inskrivet i den, så jag har ingen aaaaaning om hur jag ska kunna klämma in mellanmål också   


Bytte kirurgtejp på mina små sår, och förband på det som hade gått upp. Ser bra ut och har nästan läkt ihop. Så nu har jag bokat mitt första bodypump-pass på väldigt många månader... på fredag den 13:e är det dags!   

Känns ju som en bra dag att börja på...  

Presentation


Tankar runt min Gastric sleeve

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4
5
6 7
8
9
10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2013 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

gästbok

gästbok

Gästboken

Välkommen till min blogg! ;-)


Ovido - Quiz & Flashcards