Alla inlägg den 29 augusti 2013

Av Helena hallin - 29 augusti 2013 21:05

Första dagen på café idag... en kaffe och en smoothie... för två månader sen hade det blivit en stor latte och en grillad foccacia eller någon annan stor mumsig smörgås.

Det var inte ens jobbigt, jag var inte sugen på varken smörgås eller sötsak...så det var ett självklart val med en smoothie till kaffet :)


Tiden rann iväg på förmiddagen, var o fikade med den andra tjejen från Gotland som oxå ska plugga till vårdadminstratör. Vi har aldrig setts förut, men kunde utan bekymmer slå ihjäl två och en halv timme ;)

Nästan jämngamla, lite liknande arbetsförflutet och en del annat gemensamt... det kommer bli kanon att plugga ihop!


Efter vår fika var det dags att åka hem o påbörja alla uppgifter som ska vara klara till nästa vecka. Jag åkte införbi ica där dom har självplock på sallad och dagens rätt. Tog en plastback och la i en lagom stor bit lasagne... 19:- slutade det kalaset på :D härligt... en tjuga för en lunch, det är precis lagom tycker jag! Äntligen börjar dom angenäma fördelarna med operationen dyka upp... nu kan man börja skörda   


Jag klarade vätskeintaget med bravur igår, nästan 2 liter! Heja mig!

Idag har det blivit 1,5 liter vatten och 2 dl kaffe...klart godkänt! Ska jag hålla skärpan nu när jag ska plugga är det superviktigt att jag får i mig både vätska o näring...

Så nu har jag 3,5 dag på mig att ligga i hårdträning, innan det är dags att åka till Östersund-då måste det fungera.

Ska försöka träna upp magen oxå, så att jag klarar att äta hyfsat normal mat när jag är iväg. Det är tänkt att jag ska gå över till små tuggor under den veckan, så det är bra tajming.

Idag blev det som sagt lasagne till lunch och så blev det ärtsoppa (ja, jag vet... en vecka för tidigt) till middag. Gick hur bra som helst... även vätska gå ner som nästan normalklunkar nu, behöver inte zippa så mycket längre.


Ja just ja, jag blev uppringd i morse av LB-karriär och kallad till intervju i morgon klockan 14... härligt!

Under fikan med min studiekollega, nämner hon två viktiga aspekter... alla våra distansföreläsningar via webben, är på förmiddagar och sen ska vi ju ha praktik...ganska många veckor. Ouuuups... DET hade jag inte alls tänkt på!

Jobbet jag har sökt är en halvtid, på just förmiddagar... och jag kan ju inte ta ledigt 3x6 veckor pga praktik :)

Ja, detta betyder ju då att jag inte kan jobba när jag pluggar helt enkelt. Åtminstonde inte dagtid på vardagar.

Så jag fick snällt ringa och ställa in intervjun, men tacka för inbjudan!

Eftersom jag nu inte har en aning om hur det skulle ha gått, så anser jag att jag att jag helt enkelt tackade nej till ett jobb jag skulle ha blivit erbjuden   

Tidigare månad - Senare månad

Presentation


Tankar runt min Gastric sleeve

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18
19 20 21 22 23 24
25
26 27 28 29 30 31
<<<
Augusti 2013 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

gästbok

gästbok

Gästboken

Välkommen till min blogg! ;-)


Ovido - Quiz & Flashcards